Vriten dy persona në një Kazino në Shkup

 Vriten dy persona në një Kazino në Shkup

Dy persona janë kanë humbur jetën në mëngjes gjatë grabitjes së një kazino në rrugën “Magjistralja Jadranska” në Shkup.

“Më 15 shkurt në orën 04:47 në SPB Shkup është paraqitur se në kazinonë në rrugën ‘Magjistralja Jadranska’ në Shkup kanë hyrë katër persona të armatosur dhe kanë gjuajtur ndaj të pranishmëve, me çka është goditur V.H. (22) nga Kosova, i cili ka ndërruar jetë në vendin e ngjarjes. Ndërsa sipas informacioneve, B.N. (20) nga fshati Krushopek i Shkupit, i angazhuar si sigurim privat në kazino, me armë është goditur në kokë me çka ka ndërruar jetë në vendin e ngjarjes.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com