Xhaferi shpalli zgjedhjet e parakohshme më 12 prill (Video) – AlbMania          

Xhaferi shpalli zgjedhjet e parakohshme më 12 prill (Video)

 Xhaferi shpalli zgjedhjet e parakohshme më 12 prill (Video)

Kryeparlamentari i Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi shpalli zgjedhjet e parakohshme parlamentare më 12 prill. Ai njoftoi se janë rrespektuar të gjitha afatet kohore për të nënshkruar zgjedhjet e parakohshme parlamentare të cilat sipas Xhaferit i dakorduan politikanët. Xhaferi tha se vendimin e nënshkruar e ka dorëzuar deri në KSHZ, në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe atë të Drejtësisë.

Xhaferi tha se pasi liderët vendosën ta kthejnë mandatin tek sovrani e drejta e tyre është që tashi të shfrytëzojnë të drejtën e votës. Ai apeloi deri tek të gjithë aktorët politik që dita e zgjedhjeve të jetë një ditë solemne meqëllim që të marrim një pasqyrim pozitiv në Samitin e Zagrebit.

🔴 [LIVE] #TalatXhaferi i shpall #zgjedhjet e parakohshme parlamentare

🔴 [LIVE] #TalatXhaferi i shpall #zgjedhjet e parakohshme parlamentare🔴 [ВО ЖИВО] #ТалатЏафери ги прогласува предвремените парламентарни избори

Gepostet von TV21 am Montag, 17. Februar 2020