Xhelal Sveçla emërohet zëvendësministër i parë i MPB-së dhe Administratës Publike – AlbMania      

Xhelal Sveçla emërohet zëvendësministër i parë i MPB-së dhe Administratës Publike

 Xhelal Sveçla emërohet zëvendësministër i parë i MPB-së dhe Administratës Publike

Xhelal Sveçla nga Lëvizja Vetëvendosje, sot është emrëuar zëvendësministër i parë në Ministrinë e Punëve të Brendhsme dhe Administratës Publike.

Ky vendim u mor sot nga kryeministri i Kosovës, Albin Kurti.

Më 3 shkurt, Agim Veliu nga Lidhja Demokratike e Kosovës është zgjedhur ministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme.