Zaev: 31 tetori për mua është “all in”, politikanët vijnë e shkojnë – AlbMania          

Zaev: 31 tetori për mua është “all in”, politikanët vijnë e shkojnë

 Zaev: 31 tetori për mua është “all in”, politikanët vijnë e shkojnë

Kryeministri i RMV-së dhe kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në një emisioni ka theksuar se 31 tetori, gjegjësisht raundi i dytë i zgjedhjeve lokale për të është “all in”.

“Vendimi është marrë dhe qytetarët duhet ta dinë.

Ky nuk është një kërcënim, kjo është një ndarje e sinqertë e ndjenjave.

“Kam thënë që askush nuk është emëruar dhe garantuar nga babai apo partia se do të jetë atje dhe vetëm populli dhe shteti janë të rëndësishëm, gjithçka tjetër është e përkohshme”, ka shtuar Zaev.