Zaevi për rrogat në arsim: Nesër kumtojmë vendimin – AlbMania      

Zaevi për rrogat në arsim: Nesër kumtojmë vendimin

 Zaevi për rrogat në arsim: Nesër kumtojmë vendimin

Kryeministri Zoran Zaev deklaroi se do të kishte dëshirë të fliste në lidhje me marrëveshjen mes SASHK-ut dhe Qeverisë për kërkesën e mësimdhënësve për rritjen e pagave, por që kjo pritet të kumtohet nesër nga vetë ministri i Arsimit pas konsultimeve me Ministrinë e Financave.

“Sado që kam dëshire të jap përgjigje për këtë pyetje rendi është ta kumtoje ministri nesër pas konsultimeve me Ministrinë e Financave”-tha Zaev.