Zekiri flet për herë të parë për gruan e tij maqedonase: Bisera agjëron 30 ditë të Ramazanit bashkë me mua – AlbMania    
     

Zekiri flet për herë të parë për gruan e tij maqedonase: Bisera agjëron 30 ditë të Ramazanit bashkë me mua

 Zekiri flet për herë të parë për gruan e tij maqedonase: Bisera agjëron 30 ditë të Ramazanit bashkë me mua

Deputeti i LSDM-së, Muhamet Zekiri ka folur për herë të par pas martesës me ish gazetaren, Bisera Jordanovska.

Në një intervistë për gazetën maqedonase, Fokus, ai ka rrëfyer shumë gjëra për jetën e tyre të përbashkët ku mes tjerash ai flet edhe për festat dhe traditat.

“Njëjtë i pranojmë, i rrespektojmë dhe kënaqemi me to”, është shprehur mes tjerash Zekiri.

Edhe Muhamedi si nikoqir i shtëpisë di që të thyej bukën me para edhe Bisera të agjëroj 30 ditë të Ramazanit bashkë me të.