Ziadin Sela: ASH është parti shumë më e madhe se sa është e përfaqsuar në kuvend

 Ziadin Sela: ASH është parti shumë më e madhe se sa është e përfaqsuar në kuvend

Lideri i ASH Ziadin Sela sonte ishte i ftuar në televizion Alfa ku ka folur për zhvillimet e fundit politike në vend e konkretisht për shpalljen e zgjedhjeve të parakohëshme parlamentare.

Lideri i ASH mes tjerash ka deklaruar se ASH është parti shumë më e madhe se sa është e përfaqsuar në kuvend dhe kjo është njera ndër arsyet se përse ASH kërkon zgjedhjet të parakohëshme.

Arsyeja e dytë është se gjatë kohë shqiptarët jetojnë në monizëm politik dhe se ky fakt duhet të ndryshohet.