Ziadin Sela: Ky pushtet vazhdon të funksionojë me logjikën e regjimit të Gruevskit – AlbMania      

Ziadin Sela: Ky pushtet vazhdon të funksionojë me logjikën e regjimit të Gruevskit

 Ziadin Sela: Ky pushtet vazhdon të funksionojë me logjikën e regjimit të Gruevskit

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela i ftuar në emisionin ,,analiza” më Tv24 ku ka folur për aktualitet politike në vendë,i pyetur nga gazetari për qëndrimin e tij rrethë Lsdm dhe Bdi si parti të pushtetit.
Ziadin Sela: Ky pushtet,vazhdon të funksionojë me logjikën e regjimit gruevski-ahmeti,raste për të ilustruar këtë kemi shumë,është rasti Almiri ku vrasësi u dënua me dënim simbolik kurse rasti ,,sazdovski” ku dy të rinjë shqiptarë u dënuan me 39 vite vetëm pse ishin shqiptarë.
Kjo është logjika e Lsdm-bdi nuk dallon aspak nga ajo e regjimit të gruevskit.
Sela: doni edhe raste tjera edhe më të rënda,ja ku e keni ratsin e ,,idrizovës” ku fëmijët shqiptarët nuk lejohen të mësojnë në një godinë shkollore me maqedonasit kurse kjo shkollë është e ndërtuar me mjete të gjithë qytetarëve,kurse ai që e bënë këtë është kryetari i komunës kuadër i Lsdm dhe Ministri i pa-fuqishëm kuadër i BDI-së, ky është racizëm i pastër,jemi kthyer në vitet e 60-ta në amerikë kan ndodhë gjëra të ngjajshme,këtu duhet organet hetuese duhet të bëjnë punën e tyre.