Zyrtari i lartë i BDI blen vota me paketa ushqimore dhe para (Video) – AlbMania          

Zyrtari i lartë i BDI blen vota me paketa ushqimore dhe para (Video)

 Zyrtari i lartë i BDI blen vota me paketa ushqimore dhe para (Video)

Në faqen e portalit infomagazin.net eshtë publikuar video ku Resmi Ejupi, sekretari shtetëror për punë dhe politik sociale, shpërndan paketa në fshatin Çajle të Gostivarit.

Sipas informacioneve të para, personi ka shpërndarë edhe para. Policia ka regjistruar rastin dhe ka dalë në vend ngjarje.

Video e postuar në faqen e portalit infomagazin.net